Lloret i l’Associació de Comerciants lliuren a Catalunya Contra el Càncer els donatius recaptats amb els mocadors de Santa Cristina

Foto: Ajuntament de Lloret

Foto: Ajuntament de Lloret

Avui l’Ajuntament de Lloret de Mar i l’Associació de Comerciants han fet donatiu, a la secció local de l’Associació “Catalunya Contra el Càncer”, d’un xec amb els diners recaptats amb la campanya
de mocadors de Santa Cristina. El xec ascendeix a un import de 4.575,67 euros que correspon a totes les donacions recollides per l’Ajuntament de Lloret de Mar i l’Associació de Comerciants.

Al lliurament han assistit l’alcalde de Lloret, Romà Codina; el regidor de Comerç, Jordi Orobitg; el president de l’Associació de Comerciants, Francesc Alsina i Cristina Pané i Cristina Cabañas de la Secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer.

L’Ajuntament i l’Associació de Comerciants ja fa anys que editen un mocador commemoratiu per la Festa Major de Santa Cristina amb l’objectiu de fer-la més lluïda i participativa. Enguany els mocadors, que es podien trobar a les botigues de Lloret, per primera vegada no han estat gratuïts i es podien bescanviar per un donatiu solidari.

Els diners recaptats es destinaran al programa Molt per viure, que treballa amb dones i homes que tenen càncer de mama.