Inspeccionen 144 vehicles de transport de viatgers a l’Aeroport de Girona – Costa Brava

Inspecció d'un vehicle a l'Aeroport de Girona

Inspecció d’un vehicle a l’Aeroport de Girona

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona, conjuntament amb els vigilants de Vilobí d’Onyar i en col·laboració amb els Inspectors dels Serveis Territorials de Transports de Girona, realitzen durant tot l’any controls de vehicles de viatgers a l’Aeroport de Girona – Costa Brava.

Durant els set primers mesos del 2014, els agents i els Vigilants de Vilobí, han inspeccionat 144 vehicles i han denunciat 23 autobusos i 11 taxis.

Aquests controls s’incrementen en època de vacances i van adreçats bàsicament als vehicles de transport de viatgers que realitzen serveis a l’Aeroport, ja siguin autobusos o taxis.

Es dona resposta, així, a les repetides queixes de les empreses d’autobusos i col·lectius de taxistes que demanaven un major control per tal de detectar serveis no reglamentaris i /o il·legals.

Enguany les denúncies més habituals en taxis han estat per realitzar el servei de transport de viatgers sense títol habilitat, per incompliment de tarifes o senzillament per realitzar el servei sense cap mena d’autorització, el que s’anomenaria taxi pirata.

Pel que fa als autobusos la majoria de denúncies estarien relacionades amb els temps de descans o per la manca de fulls de registre de conducció dels conductors.

La coordinació i col·laboració entre Vigilants i Mossos es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes il·legals que es puguin produir en el futur tan a l’Aeroport de Girona, coma les vies que hi donen accés.