L’Ajuntament de Vidreres edita una nova guia de rutes i senders per donar a conèixer els recursos turístics

vidreres_senderisme_bttL’Ajuntament de Vidreres treu al carrer un funcional mapa-guia amb les rutes i senders per Vidreres i els seus voltants. Es tracta d’un recull d’itineraris per fer a peu o en bicicleta. La guia pretén ser una eina àgil, atractiva i de gran potencial per al turista de proximitat amb l’objectiu d’ajudar a redescobrir el poble i de diversificar l’oferta turística.

Es podran trobar a les oficines municipals, Centre Cívic, Pavelló i Biblioteca. També es farà difusió a través del web municipal.

A més a més, la guia és un pràctic desplegable pensat per a tots els públics, els de casa i els de fora, que convida a descobrir aquests senders i rutes, que suposen una fantàstica oportunitat per fer activitat física, estar en contacte amb la natura, gaudir i descobrir d’alguns dels llocs més emblemàtics (i desconeguts) de la història de Vidreres.

Cal destacar que s’ofereix els principals detalls del recorregut, nivell de dificultat i punts d’interès de 7 rutes:
-Ruta castell Sant Iscle
-Ruta pantans d’en Llobet
-Ruta de Caulès
-Ruta de Vidreres a Sils
-Ruta de Vidreres a Maçanet
-Ruta de Vidreres a Caldes de Malavella
-Ruta de Vidreres a Lloret

Aquesta guia és fruit de la col·laboració de l’Ajuntament amb els vidrerencs Josep Formiga, autor dels textos, i, Jaume Mos, de les fotos. També cal esmentar que el disseny és fruit de l’empresa AT Multimèdia.