L’Ajuntament d’Arbúcies posa en marxa un nou servei d’optometria solidària

Foto: Wikipedia

Foto: Wikipedia

L’Ajuntament d’Arbúcies posa en funcionament un servei d’optometria solidària que va destinat a infants i per a persones grans amb mobilitat reduïda i que tinguin pocs recursos econòmics. Es tracta d’un servei impulsat per dos òptics del municipi que ho faran de forma voluntària i que es gestionarà des de l’àrea d’Atenció a les Persones i des de Serveis Socials, que han establert els criteris de les persones que es podran acollir a aquesta prestació.

L’optometria solidària oferirà revisions oftalmològiques gratuïtes un dilluns al mes a l’ajuntament i, també, es faran a domicili per aquells usuaris que no es puguin desplaçar. Per altra banda, aquest servei també permetrà fer ulleres a les persones que ho necessitin. No obstant, el regidor d’Atenció a les Persones, Jaume Salmeron, ha explicat que en aquest cas s’ha establert un petit copagament per cobrir les despeses del material.

Salmeron ha destacat la importància d’impulsar i posar en funcionament projectes com el d’optometria solidària des de l’àrea d’Atenció a les Persones, ja que «primer són les persones» i que «vivim en un poble amb una força humana destacada, on la gent solidàriament ajuda els que menys tenen». El regidor també ha recordat que des de l’Ajuntament s’està fent tot el possible per ajudar a totes aquelles persones que es troben amb dificultats econòmiques i amb risc d’exclusió social.