La Guàrdia Municipal de Sant Hilari ja pot iniciar els tràmits per denúncies de faltes i delictes

Foto: Ajuntament de Sant Hilari Sacalm

Foto: Ajuntament de Sant Hilari Sacalm

Els veïns de Sant Hilari Sacalm que hagin estat víctimes d’alguna falta o delicte ja poden interposar la denúncia a les dependències de la Guàrdia Municipal, als baixos de l’Ajuntament. D’aquesta manera s’evitaran desplaçaments a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Santa Coloma de Farners.

Es tracta d’una mesura molt reivindicada pels veïns, especialment pels empresaris, amb els quals representants dels Consistori, encapçalats per l’alcalde, Albert Santaugini, van mantenir diverses reunions al llarg de les últimes setmanes. «Amb la posada en marxa d’aquest nou servei, millorem l’atenció als vilatans, que s’estalviaran haver de desplaçar-se fins a Santa Coloma per tramitar les denúncies», explica el regidor de Governació, Antoni Pastor.

En aquest context, Pastor agraeix «la col·laboració del cos de Mossos d’Esquadra, que han entès la reivindicació del municipi i ha demostrat una gran sensibilitat per les preocupacions dels veïns del poble». Els vigilants municipals s’ocuparan d’iniciar el procés de tramitació de les denúncies. Periòdicament, un cop per setmana, concretament els dijous, efectius dels Mossos es desplaçaran a Sant Hilari per finalitzar la tramitació de les denúncies.