El Museu Obert de Lloret ha tingut durant el mes de març prop de 12.000 visitants

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha fet públiques les xifres de visitants i ingressos que ha tingut el Museu Obert de Lloret (MOLL) durant el mes de març. En xifres globals, l’han visitat 11.688 persones i s’ha ingressat 16.614 euros. Actualment, el MOLL està format pel Museu del Mar, els Jardins de Santa Clotilde, el poblat ibèric de Puig de Castellet, el Castell de Sant Joan i la Masia de Can Saragossa. De tota manera, s’està treballant per ampliar l’oferta. En aquest sentit, es vol crear l’anomenat “ES TINT”, una antena del Museu del Mar on s’explicarà la feina que tenien els pescadors no fa gaires anys per mantenir i tintar les seves xarxes.

 

També hi ha previst poder obrir el poblat ibèric del Turó Rodó, i, finalment, a través de Can Comadran, hi ha la intenció de poder ensenyar a tothom com era la típica casa d’indians.

Pel que fa als equipaments que, a dia d’avui, formen part del MOLL destaca que, en aquest passat mes de març, els Jardins de Santa Clotilde han tingut 8.410 visitants (un 26% més que l’any anterior) i els ingressos s’han duplicat (11.991 euros). En referència al Museu del Mar, s’ha crescut un 67% de visitants (2.474) i els ingressos han augmentat un 110%. I en relació tant al Castell de Sant Joan com al poblat ibèric de Puig de Castellet s’ha augmentat de visitants i ingressos. Finalment, la masia de Can Saragossa ha tingut 460 visitants des de la seva recent remodelació.

Edició: José Fernández – Foto: Ajuntament de Lloret de Mar