L’Obra Social ‘la Caixa’ amb la gent gran de Sant Hilari

L’Obra Social «la Caixa» confirma el seu compromís amb les persones grans de Sant Hilari Sacalm amb la signatura d’un conveni amb l’Ajuntament per incorporar una nova línia de treball a l’actual Programa de Gent Gran de l’entitat. L’objectiu del nou projecte és fomentar la participació activa de les persones grans i fer-les presents en la nostra societat, adaptant-se a la vegada a les seves necessitats actuals. El nou programa s’anirà aplicant gradualment i a mida que es posin en marxa es donaran a conèixer les noves activitats, centrades en el foment del voluntariat.

Enguany es posaran en marxa els projectes de: Històries de vida; ActivaLament; Grans Lectors; Respir Familiar i Acció Local.

Per tal de poder desenvolupar, a l’Esplai, els projectes assenyalats, la Fundació «la Caixa» es compromet a instal·lar una CiberCaixa, segons els seus criteris tècnics i estàndards.

L’Obra Social «la Caixa» desenvolupa des del 1998 un ampli Programa de Gent Gran a 211 centres de Catalunya, amb l’objectiu de promoure el benestar, l’autonomia i la participació de les persones grans. Són 62 esplais propis i 149 en conveni amb les administracions. Fins ara més d’un milió de persones grans han participat en les diferents activitats, destinades a fomentar un envelliment actiu, tant tallers i conferències, com de formació en noves tecnologies o de participació social.