Festa de l’orgànica a Blanes

Avui de 10 a 14 hores s’ha celebrat al solar existent darrera del CAP II, al barri de la Plantera de Blanes, la Festa de l’Orgànica. L’objectiu de l’acte és sensibilitzar sobre la importància de fer el reciclatge de la fracció orgànica.

Un miler de persones van participar a la Festa de l’Orgànica que es va celebrar a la població de Blanes el passat diumenge, 3 d’abril. Durant tot el matí, els veïns d’aquesta població selvatana que es van apropar al pàrquing del CAP de la Plantera van poder participar en les activitats programades per a aquesta jornada ludicoeducativa, organitzada pel Consell Comarcal de la Selva.

Les activitats es varen iniciar a les deu del matí amb la posada en marxa de l’infable per reciclar saltant, 37 jocs d’habilitat a càrrec de Guixot de 8, els tallers de reciclatge i el punt de recollida de compost. En el transcurs d’aquesta activitat, els més petits van gaudir d’una xocolatada popular i també d’una animació infantil a càrrec dels Toca la Troca.

Des de l’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Selva s’ha valorat positivament aquesta iniciativa, que es preveu que s’organitzarà en altres poblacions de la comarca de la Selva en els pròxims mesos.

La mainada ha pogut gaudir d’aquest inflable

Imant informatiu sobre la separació de residus que es reparteix amb el kit de la fracció orgànica

S’han desenvolupat diversos tallers i jocs per sensibilitzar els mens sobre la importància del reciclatge

Foto del grup de persones implicades en el treball informatiu i el repartiment del kit de l’orgànica pels barris de Blanes

Hi ha hagut un punt informatiu, des del qual s’han repartit exemplars del kit de l’orgànica. Properament, s’establiran als barris punts per tal de repartir el kit entre els veïns.

Fotos i edició: José Fernández