Més de 300 participants a la primera jornada comarcal de hip hop a Vilobí d’Onyar

Van rebre una masterclass impartida per professionals

Van rebre una masterclass impartida per professionals

Més de 300 adolescents varen participar el passat dissabte a la primera jornada comarcal de hip hop que es va celebrar al pavelló de Sant Dalmai de Vilobí d’Onyar.

Aquesta era la primera de les tres jornades comarcals de hip hop organitzades pel Consell Esportiu de la Selva amb col·laboració de The Jungle Hip Hop.

En aquesta trobada, de caire formatiu, varen participar-hi els clubs Like a Dream (Aiguaviva, Riudellots i Riudarenes), On Dance Center (Santa Coloma de Farners) i Urban Beat (Vilobí d’Onyar). En el transcurs d’aquestes jornades comarcals de hip hop tots els participants ten en l’oportunitat de mostrar a tots els espectadors el treball que han realitzat durant tot el curs.

Van rebre un diploma personalitzat

Van rebre un diploma personalitzat

Aquestes jornades comarcals no tenen caire competitiu, sinó que únicament són formatives i tenen com a objectiu orientar cada un dels grups que hi participen per tal que aquest millori jornada rere jornada. Així, tal com ha explicat Josep Maria Torres, de l’àrea d’Esports del Consell i del Consell Esportiu, els participants van fer una masterclass amb professionals del hip hop de gran renom i cada un dels ballarins va rebrà un diploma personalitzat on s’especificaran els ítems aconseguits per cada un dels grups.

Després de la primera jornada a Sant Dalmai, el pròxim diumenge 1 de juny serà el torn per a Santa Coloma de Farners. L’escenari que acollirà aquest esdeveniment serà el pavelló Els Saioners de Santa Coloma de Farners; la darrera sessió de les sessions comarcals de hip hop serà a Riudellots de la Selva, el dissabte 14 de juny.

Fotos: Ajuntament de Vilobí d’Onyar