‘Blanes 12’ ja té els ocupants de les 188 places d’allotjament a 12 euros

Foto: Ajuntament de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes

Ahir al migdia es va fer el sorteig per destriar les places d’allotjament a 12 euros per persona i nit als quatre establiments d’allotjament que participen en la promoció. De fet, el sorteig és una de les principals novetats amb què compta enguany la tercera edició de Blanes 12, que tindrà lloc el cap de setmana del 6 al 8 de juny.

Durant els darrers dies, del 16 al 26 de maig, tothom qui estava interessat en reservar una plaça per entrar al sorteig ho ha pogut fer omplint el formulari inclòs al web www.blanes12.cat, on hi ha tota la informació de l’acció promocional. Blanes 12 l’organitza l’Ajuntament de Blanes amb la col·laboració de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i el suport de diverses entitats, empreses, comerços i establiments privats.

En total s’han ofertat 188 places d’allotjament dels hotels Pimar, Stella Maris, Beverly Park i Apart-Reception Blanes. Cada establiment ha inclòs diverses modalitats, de manera que els participants al sorteig havien d’especificar en el moment d’inscriure’s el tipus d’allotjament al què volien optar, indicant-ne l’ordre de preferència.

Inscripció de 226 participants per a les 188 places

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat de representants dels establiments d’allotjament, així com del vice-secretari de l’Ajuntament, Joan Ignasi Carles Ledesma -que ha donat fe del procés seguit així com del corresponent resultat-, ha encapçalat el sorteig que es va fer a la sala de plens de l’edifici consistorial. El número que s’ha extret ha estat el 174, a partir del qual s’aniran atorgant les diferents assignacions de les 188 places, en base a les inscripcions que s’han fet.

Foto: Ajuntament de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes

A partir d’avui, 27 de maig, l’Ajuntament de Blanes publicarà a la pàgina web www.blanes12.cat els guanyadors i guanyadores del sorteig les places que els han estat atorgades. A partir d’aquí, caldrà que les reservin de la forma que els indiqui l’establiment. La data límit per efectuar la reserva serà el proper divendres 30 de maig. En cas que no s’efectués la corresponent reserva en el termini establert, es perdrà l’opció i no està previst que es torni a fer cap altre sorteig.

A banda de les quatre empreses que col·laboren en aquesta acció, també es compta amb l’adhesió d’altres 12 establiments d’allotjament del municipi que oferiran promocions especials durant el cap de setmana del 6 al 8 de juny, quan tindrà lloc enguany Blanes 12. Aquests altres establiments ofereixen les respectives ofertes d’allotjament de manera directa, a través de les seves respectives webs.

La nova edició de Blanes 12 representa un salt qualitatiu respecte les dues anteriors celebrades el 2012 i el 2013, i aplega un gran ventall d’atractius per continuar acaparant l’atenció dels milers de blanencs i visitants amb què ja ha comptat fins ara. Prova d’això és que aquest 2014 el pressupost per a l’organització d’activitats s’ha triplicat respecte l’any passat, i comptarà amb 48.000 euros: 33.000 els aporta l’Ajuntament de Blanes i 15.000 l’Associació de Botiguers de Blanes Centre.