El president del Consell de la Selva es reuneix amb els representants de MIFAS a la comarca

Salvador Balliu i elsrepresentants de MIFAS

Salvador Balliu i elsrepresentants de MIFAS

Continuant amb la dinàmica de treball del president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, es va reunir ahir 20 de maig amb els representants a la comarca de MIFAS, l’entitat sense ànim de lucre dedicada a la integració de les persones amb discapacitat.

En el transcurs de la reunió el responsable d’aquesta entitat a la Selva, Xavier Tarrades, ha presentant la memòria 2013 al president de l’ens selvatà. En la mateixa línia, Tarrades ha donat a conèixer algunes de les actuacions que s’han iniciat durant l’any 2014 i els projectes a curt i mig termini.

El president del Consell, Salvador Balliu, ha valorat molt positivament aquesta reunió i els ha instat a continuar treballant com fins araa favor de les persones amb discapacitat físiques de la comarca. En aquest sentit, el president del Consell ha assenyalat que “ MIFAS ha contribuït a millorar la qualitat de vida de les persones que, malauradament, pateixen alguna discapacitat física”.

Des de la seva entrada com a president del Consell Comarcal, Salvador Balliu, es reuneix periòdicament amb entitats i associacions de la Selva per conèixer de primera mà quina és la tasca que desenvolupament i expressar-los tot el seu suport i col·laboració necessària.