Tossa adjudica la gestió de la piscina coberta a una nova empresa

L’Ajuntament de Tossa fa pocs dies que ha aprovat concedir la gestió del servei públic de la piscina municipal coberta a l’empresa Costa Brava Sailing, de Roses. Després del període obert per presentar propostes de gestió, l’equip de govern va considerar més avantatjosa l’oferta d’aquesta empresa, ja que permet rebaixar la subvenció que rebrà de l’Ajuntament de 200.000 euros a 195.000, i també escurça la durada de la concessió, que serà de 12 anys en comptes de 15.

A més, l’empresa es farà càrrec del consum de llum, aigua i telecomunicacions, i pagarà els 109.625 euros que va costar la sortida de l’anterior gestor. Si es té en compte que el cost anual de manteniment de la piscina és de 285.000 euros i que l’Ajuntament en subvencionarà 195.000, l’estalvi serà de 90.000 euros l’any. A més, l’empresa absorbirà els treballadors que hi havia fins ara.

La nova empresa s’ha compromés a obrir cada dia, inclós els diumenges i festius al matí. L’horari serà molt similar al que hi ha actualment, és a dir, de vuit del matí a deu del vespre de dilluns a divendres, els dissabtes de nou a vuit i els diumenges i festius només al matí.

Finalment, el regidor d’Esports confia que amb la nova concessió hi hagi una bona oferta esportiva, ja que “volen convertir la piscina en una oferta més per als hotels de Tossa que no en tenen aquest equipament”.

Text: Servei de Premsa – Ajuntament de Tossa – Edició: JFG