Demà comença a la Biblioteca de Lloret la tercera edició del cicle de concerts gratuïts ‘Musi-Cava’

casa_culturaLa Biblioteca de Lloret, l’escola de música Sis Cordes i l’Associació Guitarrística La Selva promouen la tercera edició del cicle Musi-Cava, un cicle de quatre concerts que es faran durant els dissabtes del mes de maig al migdia a la Biblioteca de Lloret.

Seran quatre concerts de diferents estils, però amb el denominador comú que tots quatre són de petit format, que s’han programat a les 12.00 h del migdia a la Sala Polivalent de la Biblioteca de Lloret durant els quatre dissabtes de maig i que l’entrada és gratuïta.

Al final de cada concert s’oferirà una copa de cava als assistents. Després de la bona acollida de les dues primeres edicions, els impulsors han decidit tornar a programar una tercera edició d’aquest cicle musical que s’iniciarà demà dissabte 10 de maig, i acabarà el 31 de maig. El cicle s’estrenarà amb un concert a càrrec de Downbeat Quartet que oferiran standards de jazz amb arranjaments propis, Bossa Nova i temes pop condimentats amb ingredients jazzístics.

Pel dissabte 17 de maig s’ha previst l’actuació del duet Soto-Torrens que han previst un concert de standarts del jazz llatí i temes propis. El cicle Musi-Cava continuarà el dissabte 24 de maig amb l’actuació de la formació Jog (Jove Orquestra de Guitarres) i acabarà el 31 de maig amb l’actuació de la formació, con otro aire, que oferirà un concert de flamenc-fusió.

L’objectiu del cicle de concerts, és acostar la música i els músics que viuen i treballen a Lloret a la població, així com també ampliar l’oferta cultural de la Biblioteca de Lloret. En cadascun dels recitals, a més dels preceptius programes de mà que s’entregaran als assistents abans de cada concert, els intèrprets explicaran les característiques del seu repertori, autors, èpoques i estils. L’objectiu, segons un dels “impulsors del cicle, Josep Soto, és establir un vincle entre l’oient i els artistes que els permeti compartir i gaudir plenament de les interpretacions”.