Maçanet de la Selva va celebrar els 35 anys d’ajuntaments democràtics

Foto: Consell Comarcal de la Selva

Foto: CCS

El president del Consell Comarcal de la Selva (CCS), Salvador Balliu, va assistir a l’acte que es va celebrar el passat dissabte a Maçanet de la Selva per commemorar els 35 anys de les primeres eleccions municipals democràtiques.

L’acte va comptar amb la presència de l’actual secretari de cooperació i coordinació de les administracions locals del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya, Marc Prat, i també amb la participa ció del president de la Diputació, Joan Giraut.

Foto: CCS

Foto: CCS

L’alcalde de Maçanet de la Selva, Antoni Guinó, va obrir l’acte i, seguidament, va ser el torn de l’actuació musical del Quartet de Saxo. Seguidament es va lliurar la Medalla de la Vila als exalcaldes presents per part de Marc Prat, Joan Giraut, Salvador Balliu i Antoni Guinó. Seguidament, va ser al torn de l’homenatge als exregidors presents a la cerimònia per part de l’actual consistori de Maçanet.

Després de l’homenatge als exalcaldes i exregidors es va fer una foto de grup en la qual varen participar totes les autoritats presents, l’actual consistori i també tots els exmembres de la corporació municipal.

L’acte va continuar amb una actuació musical amb piano a càrrec d’un alumne de l’Escola Municipal de Música. Els parlaments de les autoritats i una actuació musical a càrrec del Quartet de Saxo varen posar el punt final a l’acte de celebració dels 35 anys d’ajuntament democràtics. Seguidament, Salvador Balliu i la resta d’autoritats varen visitar la Fira de Pagès i Artesania que s’ha celebrat de l’1 al 4 de maig a la població de Maçanet de la Selva.