La 18a Fira Medieval d’Hostalric ha omplert els carrers de la vila durant tres dies

Foto: La Selva Comunica

Foto: La Selva Comunica

Durant la fira, la vila d’Hostalric ha mostrat la seva història medieval i ho ha fet en escenaris tan diversos com el castell, el cos de guàrdia, el fossat, la fortalesa, la cova de Relliguer, el portal de Barcelona, la via Romana, la torre del Convent, la torre dels Frares, la torre d’Ararà, el claustre de l’Ajuntament o la plaça dels Bous.

No han faltat les lluites de cavallers, les cercaviles medievals, els arquers, els trobadors, la gastronomia medieval, les parades de productes medievals o els jocs i tallers infantils. Ni el mal temps que va fer ahir diumenge va deslluir la fira que ha comptat amb una gran participació durant tres dies.

Foto: La Selva Comunica

Foto: La Selva Comunica

La cloenda de la fira es va fer anit amb el sopar medieval que va aplegar els comensals al pavelló poliesportiu. Per a l’ocasió, es van coure tres porcs d’Hostalric i una vedella i mitja de Girona.

Ahir diumenge, també es va fer una trobada Instagram Your City, organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que va aplegar un grup de participants, que van fer un recorregut per llocs emblemàtics d’Hostalric com les hortes medievals, la riera i tot el conjunt històric i arquitectònic.