Un incendi en bloc d’apartaments de Blanes obliga a intervenir 12 dotacions de cossos d’emergències

Foto: Policia local de Blanes

Foto: Policia local de Blanes

Un total de 12 dotacions corresponents a diversos cossos d’emergències locals i de la Generalitat han intervingut en l’extinció d’un incendi que ha tingut lloc la matinada d’avui dilluns en un apartament situat al barri d’Els Pins, a la zona turística de Blanes.

Més concretament, han intervingut tres patrulles dels Mossos d’Esquadra; tres patrulles de la Policia Local de Blanes; quatre camions del cos de Bombers; i dues ambulàncies del SEM, el Servei d’Emergències Mèdiques, una medicalitzada i l’altra semi-medicalitzada.

Foto: Policia local de Blanes

Foto: Policia local de Blanes

L’incendi no ha provocat cap víctima i ha deixat calcinat el pis sinistrat, situat als baixos d’un complex d’apartaments que té accessos per l’avinguda Lluís Companys i el carrer Menorca. Per major seguretat, durant l’actuació, s’han desallotjat sis persones del bloc d’edificis afectat, entre ells els dos únics inquilins que hi havia a l’apartament quan s’ha produït l’incendi.

Foto: Policia local de Blanes

Foto: Policia local de Blanes

Aquest matí, efectius de la Policia Científica dels Mossos d’Esquadra han fet una inspecció a les restes del pis sinistrat i haurien determinat que l’inici de l’incendi va ser fortuït. Així ha estat, a l’espera que es pugui acabar de concretar aquest extrem amb els informes tècnics que ho hauran de contrastar.

Els fets han tingut lloc a les 4:26 hores d’avui dilluns 21 d’abril, quan el 112 i els Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Selva Litoral han comunicat a la policia local de Blanes que s’estava intervenint en l’extinció d’un incendi. Tres patrulles de la policia local s’han unit a les tasques iniciades. L’actuació dels cossos policials ha finalitzat quan eren les 5:45 hores.