El diputat del PPC Sergio Santamaría constata l’abandonament de les urbanitzacions de Vidreres

Sergio Santamaria, a la dreta de la imatge, durant la visita que va fer a Vidreres

Sergio Santamaria, a la dreta de la imatge, durant la visita que va fer a Vidreres

El diputat del PPC al Parlament de Catalunya, Sergio Santamaría, es va reunir ahir amb alguns veïns de Vidreres i va constatar l’abandonament de les urbanitzacions del municipi. Santamaría va lamentar «la ineficaç gestió del govern municipal que no garanteix que les urbanitzacions tinguin un bon abastiment d’aigua i d’enllumenat».

Pel diputat «no pot ser que alguns veïns d’Aiguaviva Park no puguin consumir aigua de l’aixeta per la seva mala qualitat i que això no es resolgui de forma prioritària».

Sergio Santamaría, que va estar acompanyat pel regidor del PPC a l’Ajuntament de Vidreres, Ernesto Torres, va manifestar que «estem parlant de necessitats bàsiques, per les que els veïns paguen puntualment els seus impostos». Segons Santamaría, «no tenir garantides aquestes necessitats essencials es pot convertir en un problema més greu de cara a l’estiu».

Per això, va afegir, «cal pressionar l’equip de govern perquè solucioni aquest problema el més aviat possible». El més greu pel diputat, «és que l’abandonament de les urbanitzacions és un tema que s’arrossega des de fa molt de temps», qui va recordar que «la línia de treball del govern municipal ha de ser la de vetllar pels interessos de tots els veïns de Vidreres, sense oblidar les urbanitzacions i els barris».

El diputat popular també subratlla que «encara no s’ha posat en marxa la depuradora de la urbanització Terra Fortuna de Vidreres, que va costar molts diners i que fins i tot ha patit alguns actes vandàlics que faran encarir la seva posada en servei, mentre els veïns han estat pagant els seus impostos municipals».