La X edició dels Premis Literaris Vila de Lloret recullen 426 treballs i s’incrementa la participació a primària i secundària

Ajuntament de Lloret de Mar

Ajuntament de Lloret de Mar

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Lloret ja ha tancat el termini de presentació de treballs per participar als Premis Literaris Vila de Lloret amb un total de 426 treballs presentats, 73 més que en l’edició passada.

En aquesta ocasió, la categoria d’adults ha recollit un total de 35 treballs (10 de poesia i 15 de narrativa). Aquesta xifra representa un descens de la participació respecte a l’any passat en 18 treballs. En canvi, s’ha incrementat notablement la participació en la categoria infantil, a primària, i juvenil a secundària. S’ha passat dels 256 treballs rebuts l’any passat de primària als 285 recollits aquest 2014 (246 de narrativa i 39 de poesia). Però encara ha crescut més la participació dels joves de secundària. S’ha passat dels 44 treballs de l’any passat als 116 d’aquest any (100 de narrativa i 16 de poesia).

Un altre dels Premis que ha registrat un augment de participació respecte a l’edició passada és el Joan Llaverias, de contes il·lustrats infantils, que ha passat dels 6 treballs recollits l’any 2013 als 10 presentats en aquest 2014.

Els Premis Literaris Vila de Lloret i el Joan Llavaries de Contes Infantils Il·lustrats es lliuraran el dia 11 d’abril a les 20.30 h al Teatre de Lloret en el marc de la V Nit de la Cultura Lloretenca. Aquest dia també es presentarà el llibre que recull els treballs guanyadors de l’edició anterior i es lliurarà el Guardó Sa Gavina a una persona o entitat de la vila que hagi destacat en l’àmbit de les arts o les lletres.