Comerç, restauradors i hotelers d’Arbúcies signen un conveni de col·laboració

Imatge de la firma del coveni

Imatge de la firma del coveni per part de marc Serra i Laura Romaguera

Comerç d’Arbúcies i l’Associació de Restauradors i Hotelers (Arha) han signat un conveni de col•laboració per dinamitzar la vida econòmica de la població. L’acord ha rebut el suport de la regidora de Comerç de l’Ajuntament, Maria Tayeda, i també de la Federació de Comerç de La Selva, representada per la seva gerent, Montserrat Pujolràs.

L’acord estableix que l’Arha treballarà en el camp de la promoció econòmica fomentant el dinamisme en el teixit comercial i la restauració d’Arbúcies, així com també ajudant a la promoció del patrimoni cultural i les festes i tradicions locals. En el camp del turisme, l’Arha intentarà projectar i millorar la imatge externa de la vila i aglutinar projectes i iniciatives d’aquest àmbit. Per la seva part, Comerç d’Arbúcies pren el compromís de dur a terme iniciatives per promocionar, dinamitzar i fidelitzar el comerç i la restauració.

«Des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament recolzem aquesta iniciativa i col•laborarem en tot el que faci falta per tal que els projectes que es presentin puguin consolidar-se i afavoreixin el desenvolupament econòmic de la vila», assenyala Maria Tayeda.

Una de les primeres accions conjuntes que ja es duran a terme, serà durant la Fira de Bruixes i Bandolers que es celebrarà els dies 26 i 27 d’abril. Tant Comerç d’Arbúcies com l’Arha organitzaran activitats relacionades amb les seves àrees per millorar el contingut global del programa d’actes.

Tant la Laura Romaguera, presidenta de Comerç d’Arbúcies, com en Marc Serra, president de l’Arha, van coincidir en destacar la importància d’aquest acord ¡«que servirà per unificar els esforços de dues entitats que necessiten un poble molt viu i que es complementen».