Activitats a Blanes entre el 13 i el 16 de març

Dijous 13 de març

§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Bibilioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i dins l’espai “Promocionem la Cultura, Fomentem la Lectura” que compta com a entitat convidada amb els “Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes”: Contacontes asiàtics. Activitat infantil.

§ De 20,20 a 21,45 hores, a la sala de socis del Primer Casino de Blanes, ubicat al Pg. de Pau Casals, 36, i dins del cicle de xerrades sobre “Arts i Oficis a la Vila de Blanes”: J. Fàbregas, jardiner paisatgístic.

Divendres 14 de març

§ A les 19 hores, a Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2), acte d’inauguració de l’exposició “Nàufrags”, de Jordi Urbón, amb la presència de l’artista.

§ A les 19 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Bibilioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i dins l’espai “Promocionem la Cultura, Fomentem la Lectura” que compta com a entitat convidada amb els “Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes”: Projecció de la pel·lícula “Kensin, El Guerrero Samurai”. Activitat per a joves a partir de 14 anys.

§ A les 20 hores, al centre cultural Els Padrets (C. de Sant Bonós, 5), i dins del cicle d’entrevistes “Veu de Dona” promogut per l’Institut Català de les Dones i els SIAD (Servei d’Informació i d’Atenció a les Dones) de la demarcació de Girona, i amb motiu del Dia Internacional de les Dones: Entrevista de la periodista Alba Lupiáñez a Isabel Forcada, presidenta de l’Associació de Dones Emprenedores de Blanes. L’acte finalitzarà amb una actuació del Cor de Cambra Sota Palau.

Dissabte 14 de març

§ Inauguració del Casal d’Entitats la Cooperativa, ubicada al C. de la Muralla, 28, organitzada per Acció Cultural Es Viver, amb activitats a l’interior i a l’exterior del local.
– A les 10 hores, fira d’entitats.
– A les 16 hores, activitats de les entitats, que inclouen una cercavila de la Colla Gegantera.
– A les 19 hores, acte d’inauguració amenitzat amb música.

Diumenge 16 de març

§ De 10 a 12 hores, i organitzada per l’AMPA del col·legi Sta. Maria, amb inici i final al C. de la Salut: Pedalada escolar.

§ Inauguració del Casal d’Entitats la Cooperativa, ubicat al C. de la Muralla, 28, organitzada per Acció Cultural Es Viver, amb activitats a l’interior i a l’exterior del local.
– A les 12 hores, vermutada.
– A les 14 hores, dinar.