Més de 1.000 persones participaran a la Rua de Carnestoltes de Santa Coloma de Farners

Imatge de la Rua de Carnestoltes de 2013

Imatge de la Rua de Carnestoltes de 2013

Aquest divendres, 28 de febrer, arrenca la festa amb el pregó del Rei Carnestoltes, una Rua Nocturna i un ball i concurs de disfresses al pavelló de la Nòria. El dissabte, 1 de març, tindrà lloc la Gran Rua de Carnestoltes. Hi participaran 20 carrosses en les que hi haurà més de 1.000 persones que portaran llum, color i alegria als carrers de la ciutat. A la nit, al poliesportiu de la Nòria, es farà un sopar popular, ball i concurs de disfresses.

El diumenge 2 de març estarà dedicat als més menuts amb una festa que es farà a la tarda, al pavelló de la Nòria. Hi haurà música ‘disco’, activitats infantils, inflables, berenar, concurs de disfresses i ball de fi de festa.

El dimecres, 5 de març, a la plaça Farners, es farà l’enterrament de la sardina donant així per acabats els actes de Carnestoltes a la capital de la Selva.

El Carnestoltes 2014 està organitzat per l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, La Sega 1640, el Tronk, el Geganters de Santa Coloma, l’AMPA de l’Escola Sant Salvador d’Horta i ARTP.