El president del Consell participa a l’acte d’inauguració de la Fira de Sant Antoni d’Anglès

Salvador Balliu, a la dreta de la imatge amb l'alcalde de Àngles i el conseller Santi Vila

Salvador Balliu, a la dreta de la imatge amb l’alcalde de Àngles i el conseller Santi Vila

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha participat aquest passat cap de setmana a la Fira de Sant Antoni de la població d’Anglès. Concretament, Balliu va ser a l’acte d’inauguració, que es va fer el divendres a la tarda, i en què va participar també el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila.

L’alcalde d’Anglès, Pere Espinet, va convidar el conseller Vila i el president de l’ens perquè donessin el tret de sortida oficial a l’edició de la Fira d’enguany. Tot i que la majoria d’actes s’han dut a terme durant el dissabte i el diumenge, el divendres a la tarda es va inaugurar l’exposició Treballs artístics amb Agulla i Fil; i també es va fer la presentació oficial de la placa de cava Societat de Pescadors Esportius d’Anglès i comarca.

Durant tot el cap de setmana, Anglès ha estat una cita obligada per als veïns no només d’Anglès sinó d’arreu de la comarca i de la resta de la demarcació de Girona. S’hi han desenvolupat més d’una cinquantena d’activitats, destinades a tots els públics, però que han tingut com a protagonistes els animals.

tracking