La Marxa Popular de Vilobí d’Onyar arriba aquest diumenge a la 21ena edició

Un recorregut té 9 km y l'altre 15 km

Un recorregut té 9 km y l’altre 15 km

El proper diumenge 19 de gener a partir de les nou del matí, Vilobí d’Onyar acollirà la 21ena edició de la Marxa Popular. Les inscripcions es faran el mateix dia de la prova a partir de les vuit del matí al pati de les escoles. La Marxa popular està organitzada per la Colla de Marxaires i amics de la natura de Vilobí.

Es tracta d’una de les proves esportives més consolidades del municipi i enguany espera superar el seu rècord de participants, que es va fixar en 1750 en la seva dinovena edició.

La Marxa està oberta a tothom i compta amb dos recorreguts de gran bellesa paisatgística. Un de 9 quilòmetres que passa per les Fonts de Salitja i un de 15 quilòmetres, que dóna la volta al volcà de La Crosa. La sortida es farà a les nou del matí des del pati de les escoles i les inscripcions tindran lloc una hora abans, al mateix pati de les escoles, a un preu de 7 euros.

Inclou un esmorzar amb botifarra, amanides, begudes i cafès per a tothom. A més, es disposarà de controls de pas, zones d’avituallament al llarg del recorregut i s’obsequiarà a tots els participants amb record de la Marxa.

 

La Marxa Popular de Vilobí d’Onyar compta amb la col·laboració de diverses entitats, comerços i empreses del municipi, així com de l’Ajuntament.