Freebike i Càritas lliuren 15 bicicletes a nens de Blanes

bicisFreebike i Càritas fan un balanç positiu de la campanya Que la crisi no li prengui la il•lusió pel fet d’haver pogut lliurar ahir 15 bicicletes com a regal de Reis a nens de famílies necessitades.

La iniciativa, consistent en fer una crida per tal de què persones que tinguessin una bicicleta i que no fan servir la portessin a Freebike, a on els mecànics les posarien a punt amb l’objectiu de lliura-les a través de Cáritas als nens més necessitats, enguany ha recollit 22 bicicletes, de les que se n’han restaurat 15, ja que set estaven en molt mal estat i no eren aprofitables.

Des de Freebike, es vol donar les gràcies a totes les persones que aquests dies hi han col•laborat tan passiva, com activament per aconseguir l’objectiu marcat per aquesta edició.

Segons deia ahir Joan Zurita, gerent de Freebike i impulsor de la iniciativa, veritablement, a l’hora de lliurar les bicicletes, veure aquella cara innocent i il•lusionada amb la “joguina” que ses majestats els reis d’orient han deixat per ell /ella a Freebike, compensa sobradament l’esforç per fer-ho realitat.