El conseller Francesc Homs ha inaugurat avui la nova piscina de LLoret de Mar

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha inaugurat aquest matí la nova piscina de Lloret de Mar. La instal·lació ha tingut un cost de 9,5 milions d’euros, 1,6 M€ més del previst. Homs ha dit que la nova instal·lació esportiva és un equipament «llargament reivindicat pels veïns», que reforçarà l’oferta per a Lloret, «un dels principals destins de Catalunya, en què el turisme fa de coixí davant d’una crisi tan dura i dràstica».

homs_lloretEn el seu parlament, el conseller de Presidència ha assegurat que la inauguració d’aquesta piscina –de mides olímpiques- «no és cap luxe». Ha volgut precisar que «algú podria opinar que és excessiva, però pensar això seria un error».

Després de recórrer el recinte, Homs ha estat l’encarregat d’inaugurar la piscina de Lloret, juntament amb Ivan Tibau, secretari general de l’Esport, i l’alcalde Romà Codina, entre altres autoritats. La majoria dels presents ha quedat impressionat per les mides espectaculars de la instal·lació esportiva, amb la piscina de 50×25 metres i les sales de fitness.

Imatge de la nove piscina / Foto: JFG - Blanesaldia

Imatge de la nova piscina / Foto: JFG – Blanesaldia

L’acte protocolari d’avui ha permès engegar del tot un equipament molt esperat a la vila. Ester Olivé, regidora d’Esports, assegura que la piscina dóna sortida a les demandes veïnals, als esportistes de la vila i també s’espera que faci venir més turistes a Lloret en motiu d’alguna estada o competició.

Als pocs dies d’estar en funcionament, la piscina compta amb uns 1.000 usuaris, entre abonats, membres del Club de Natació Lloret i usuaris dels cursos municipals de natació. Les úniques crítiques que s’han pogut escoltar fan referència al preu. La quota mensual per a la majoria dels abonats ronda els 50 euros. Ester Olivé explica que la xifra baixa si es redueixen horaris o s’aplica la tarifa familiar.

Text: Nova Ràdio Lloret