Lloret de Mar celebrarà el primer bany de l’any a la nova piscina de mides olímpiques

Imatge de la nove piscina / Foto: JFG - Blanesaldia

Imatge de la nova piscina / Foto: JFG – Blanesaldia

Després de 20 edicions realitzant el primer bany a l’any a mar obert, el Club Natació de Lloret veurà enguany assolit el seu objectiu de tenir una piscina municipal. Per celebrar-ho, juntament amb l’Ajuntament de Lloret i l’empresa concessionària, s’ha acordat que aquest esdeveniment esportiu enguany tingui lloc en aquest nou equipament.

La regidora d’Esports afirma que aquest esdeveniment “perd el seu ambient reivindicatiu però conservarà l’esperit festiu”.

L’equipament esportiu Aqua&Sports compta amb una piscina de mides olímpiques, de 50 metres, espais esportius distribuïts en 290 m2, que inclouen una sala de fitnes, dues d’activitats dirigides i una sala de cycling, a més dels vestidors individuals i per a grups.

El primer bany de l’any serà a les 11 h i es realitzarà en diferents grups en funció del nombre d’assistents. Posteriorment tots els participants podran visitar les instal·lacions, que entraran en funcionament per al públic general l’endemà, 13 de gener. Pel que fa els cursos municipals, ahir es varen iniciar els cursos per a la gent gran amb una gran afluència de públic.

Amb 400 socis apuntats, de mica en mica la piscina es va posant en funcionament. Ahir dimarts va acollir els primers nedadors, que són els usuaris dels cursos de natació. A partir de dilluns s’obre al públic en general i el dia abans, aquest diumenge, s’hi farà el Primer Bany de l’Any.

Pel que fa als preus, la tarifa general són 52 euros al mes, que permet utilitzar la piscina i la resta d’equipaments en qualsevol moment. La quota és més econòmica si l’horari es restringeix al cap de setmana o bé només al matí o tarda. Hi ha un abonament especial per a famílies i la matrícula -que costarà 66 euros- serà gratuïta per tots aquells que s’hi apuntin abans del 13 de gener.

El director de la piscina de Lloret, Joaquim Briz, confessa que ahir, primer dia d’obertura per als cursos de natació, “va anar força bé, tot i que una mica desbordats, cal agafar les dinàmiques internes de funcionament”. Les sensacions que va recollir entre els primers usuaris eren “de gent que estava molt contenta i altres que estaven desubicats amb el canvi”.