L’Ajuntament de Lloret de Mar signa convenis de col·laboració amb diferents entitats socials

A l'esquera de la imatge Romà Codina, amb els representants de les entitats

A l’esquera de la imatge Romà Codina, amb els representants de les entitats

Avui a l’Ajuntament de Lloret de Mar, l’alcalde, Romà Codina, i els presidents de l’Associació d’Esclerosi Múltiple, l’Associació Gironina de Sords, l’associació MIFAS, l’Associació del Parkinson i l’associació Catalunya Contra el Càncer han signat un conveni de col·laboració de vigència d’un any i que es podrà renovar per períodes anuals de tres anys més.

Mitjançant aquest conveni s’establiran diferents bases de col·laboració que s’adaptaran a les necessitats de cada entitat i que inclouen activitats com estudis, atenció per millorar la qualitat de vida dels usuaris i els seus familiars, formació, d’integració, campanyes de sensibilització, entre d’altres. En el marc d’aquests convenis, l’Ajuntament realitza una aportació econòmica de 2.000 euros anuals a cada associació.

En paraules de l’alcalde,«a banda d’aquesta aportació anual, des de l’Ajuntament també col·laborem amb altres iniciatives com per exemple amb l’entitat MIFAS amb el Pla d’accessibilitat i el projecte de supressió de barreres arquitectòniques. Per l’Ajuntament la tasca que fan aquestes entitats és vital».

Pere Tubert, president de MIFAS a Girona, ha reforçat aquestes paraules de l’alcalde afegint que «Lloret de Mar està treballant per ser referent del turisme accessible». Altres presidents com Josep Oliva, de l’Associació d’Esclerosi Múltiple; Antonia Esculé, de l’Associació del Parkinson, i Cristina Pané, de l’associació Catalunya Contra el Càncer, també han agraït al consistori aquesta implicació i el fet que mantinguin aquest suport malgrat el difícil context econòmic.