Inundacions a la façana marítima de Malgrat a causa del temporal

Foto: Arxiu Blanesaldia

Foto: Arxiu Blanesaldia

L’episodi de pluges que s’ha allargat de dissabte a aquesta passada matinada ha deixat més de 100 litres per ,metre quadrat a Malgrat. Això sumat al temporal de mar, ha provocat nombrosos problemes d’inundacions en espais públics.

Bàsicament els problemes se centren a la façana marítima. En concret, està impracticable la zona dels càmpings del camí de la Pomareda, a la zona coneguda com a Platja de PLF. L’aigua s’acumula en aquesta zona i la policia l’ha hagut de tallar i restringir la circulació fins que l’aigua marxi.

Es repeteix així l’episodi del passat mes de març, al qual correspon la fotografia, quan les onades i la pluja van fer impracticable el mateix punt del municipi.

Un altre punt on la policia ha tallat el trànsit és el pas soterrani de vehicles a la plaça de l’ancora. Allà conflueix amb el tram final de la riera de PLF, i la zona ha quedat totalment inundable. Això fa que en aquest punt no es pugui circular per la coneguda com “avinguda dels pins”, on es troben diferents restaurants i bars nocturns.

Paral•lelament la policia ha hagut de tallar el trànsit el carrer Abad Oliva per la caiguda d’unes teules a la calçada. Un cop els bombers i la policia local han assegurat la teulada, s’ha reobert el trànsit en aquesta zona.

Text: Ràdio Palafolls