Manuel Ortí és el cap de llista del PSC de Riells i Viabrea a les municipals

L’assemblea de militants del PSC de Riells i Viabrea, reunida el dijous 16 de desembre passat, va decidir per unanimitat que Manuel Ortí Lòpez encapçali la candidatura dels socialistes a Riells i Viabrea a les properes eleccions municipals.

Manel Ortí, de 56 anys nascut a Gavà (Baix Llobregat) i resident a Riells des del 2002 , va aconseguir la confiança de tots els militants per liderar el projecte socialista de Riells i Viabrea de cara als comicis municipals de 2011. 

 

Ortí treballa com tècnic químic al departament de desenvolupament de la multinacional de productes químics de CRODA. El candidat socialista va manifestar el seu agraïment als membres de l’agrupació del PSC de Riells i Viabrea per haver-li fet confiança i va explicar que el seu objectiu és fer un equip en el què tothom s’hi pugui sentir representat. Ortí va avançar que vol treballar per tots els ciutadans i ciutadanes de Riells i Viabrea i que està disposat a escoltar totes les propostes per integrar-les al procés de confecció del programa municipal que el PSC presentarà per al municipi. 
Manel Ortí té ara l’encàrrec d’elaborar una proposta de candidatura que acabarà per definir la resta de membres de la llista electoral.