Vota ERC: Som la força del canvi

S’incrementa el servei de transport urbà per anar al CAP del Rieral de Lloret

Imatge de la parada

Imatge de la parada

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha arribat a un acord amb Transports Pujol per incrementar la freqüència de transport urbà que enllaça els barris del Rieral i Fenals.

Fruit d’aquestes negociacions s’ha arribat a un acord per modificar el recorregut de transport urbà per facilita l’accés al CAP Rieral als usuaris provinents del barri de Fenals o del nucli antic.

En concret, les modificacions s’han fet en les línies 4 i 5 de bus urbà, les quals juntament amb la línia 1 han passat a introduir el CAP del Rieral en el seu recorregut, per la qual cosa es triplicarà el nombre de trajectes, passant de 9 a 27 al dia.

Ignasi Riera, regidor de Mobilitat, ha explicat que «aquestes modificacions no representen cap increment en els costos del contracte del transport urbà, sinó que són de caire redistributiu i que des de l’Ajuntament s’han impulsat per ajustar-les a les necessitats dels usuaris». El regidor afegeix: «Des que la Corporació de Salut va anunciar els canvis en els CAP s’ha treballat en l’adequació dels trajectes amb l’objectiu de facilitar al màxim l’accés dels veïns a aquests serveis sanitaris amb transport públic». Per veure els horaris, clicar en aquest enllaç.