S’incrementa el servei de transport urbà per anar al CAP del Rieral de Lloret

Imatge de la parada

Imatge de la parada

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha arribat a un acord amb Transports Pujol per incrementar la freqüència de transport urbà que enllaça els barris del Rieral i Fenals.

Fruit d’aquestes negociacions s’ha arribat a un acord per modificar el recorregut de transport urbà per facilita l’accés al CAP Rieral als usuaris provinents del barri de Fenals o del nucli antic.

En concret, les modificacions s’han fet en les línies 4 i 5 de bus urbà, les quals juntament amb la línia 1 han passat a introduir el CAP del Rieral en el seu recorregut, per la qual cosa es triplicarà el nombre de trajectes, passant de 9 a 27 al dia.

Ignasi Riera, regidor de Mobilitat, ha explicat que «aquestes modificacions no representen cap increment en els costos del contracte del transport urbà, sinó que són de caire redistributiu i que des de l’Ajuntament s’han impulsat per ajustar-les a les necessitats dels usuaris». El regidor afegeix: «Des que la Corporació de Salut va anunciar els canvis en els CAP s’ha treballat en l’adequació dels trajectes amb l’objectiu de facilitar al màxim l’accés dels veïns a aquests serveis sanitaris amb transport públic». Per veure els horaris, clicar en aquest enllaç.