Lloret de Mar homenatja avui la seva gent gran

gent_gran1Avui dijous, Lloret de Mar organitza el 37è homenatge a la gent gran, un dia en el qual la vila vol fer un reconeixement a l’actiu paper d’aquest col·lectiu en la societat. L’acte principal és el dinar per als majors de 70 anys que té lloc a l’Hotel Evenia i que, a hores d’ara, ja té les places exhaurides. En total hi ha prevista la participació d’unes 700 persones.

Després del dinar és realitzarà el tradicional homenatge a dues persones grans, que enguany seran la Sra. Regina Peramiquel Armente, que ha complert 100 anys, i el Sr. Lluís Carreras Compte, de 93 anys. Actualment Lloret de Mar compta amb una població de 40.607 habitants, dels quals 4.909 superen els 65 anys.

Un dels principals equipaments de l’Ajuntament per a aquest col·lectiu és el Casal de la Gent Gran que atén unes 300 persones diàriament. Durant tot l’any s’organitzen diferents activitats. Aquest 2013 s’han impulsat més de 40 cursos que cobreixen diferents àmbits com l’esportiu (amb cursos de gimnàstica, natació, ioga i marxa nòrdica), de salut, formatius, de manualitats, entre d’altres. Més de 1.000 persones grans han participat en aquestes activitats, que cobreixen sempre les places ofertes.