Milers de persones han visitat aquest cap de setmana la Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners

Foto: La Selva Comunica

Foto: La Selva Comunica

Ha estat un cap de setmana en el que els carrers de la ciutat han estat plens de gom a gom. La Festa de la Ratafia, un any més, ha atret la curiositat dels visitants i ha implicat novament als veïns i veïnes de la ciutat que han viscut amb intensitat les nombroses activitats que s’hi han organitzat.

Aquesta és una festa en la que hi ha una destacada participació del teixit associatiu local, empreses i comerços, que hi creuen en aquest esdeveniment anual que gira a l’entorn d’aquest licor d’herbes.

Foto: La Selva Comunica

Foto: La Selva Comunica

La Vela de la Ratafia, on s’hi han exposat productes elaborats amb ratafia, la Casa de la Paraula, a on s’hi han pogut visitar diverses exposicions, el Ratàfiarium, les parades de productes artesanals de la plaça Farners, la plaça del Firal o la Rambla, han estat els punts a on hi hagut grans concentracions de gent de manera continuada, des del matí fins a la nit.

Des de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i des de la Confraria de la Ratafia, organitzadors de la festa, s’ha tancat aquesta edició fent una valoració molt positiva per la gran participació i ambient que hi ha hagut durant el cap de setmana. A més a més, aquesta edició, ha servit per confirmar que la festa ha crescut ja d’una manera molt significativa i destacada.