Hostalric ha estat l’escenari de la segona reunió de seguiment del projecte de la Ruta de la Tordera

En aquesta reunió, organitzada per l’Ajuntament d’Hostalric, s’ha presentat als alcaldes implicats en el projecte l’avantprojecte del tram principal de la Ruta de la Tordera. La trobada es va realitzar el passat 26 de novembre i van assistir els alcaldes Blanes, Tordera, Fogars de la Selva, Sant Feliu de Buixalleu, Arbúcies, Sant Celoni, Breda, Riells i Viabrea, Hostalric i un representant del Consell Comarcal de la Selva.

A partir d’aquesta proposta es treballarà amb cada un dels Ajuntaments per determinar si el traçat plantejat és el més adequat i si les actuacions de millora planejades es consideren necessàries o no.

El proper mes de gener es treballarà amb el tram definitiu que ha de permetre als ajuntaments anar junts per cercar finançament.

S’ha proposat, també, la incorporació de més municipis que a partir de la proposta de traçat s’ha vist que queden afectats per la ruta o bé que hi passa molt a prop i, per tant, poden resultar beneficiats per aquesta iniciativa. Des del principi s’ha plantejat la Ruta de la Tordera com una bona manera de crear una xarxa territorial que permeti el desenvolupament econòmic i sostenible d’aquesta zona.

Edició: José Fernández – Foto: Xavier Pou