L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, les AMPAS i Creu Roja fan una recollida solidària de material escolar

material_escolarLa campanya tindrà lloc els dies 7 i 9 de setembre coincidint amb els mercats setmanals de dilluns i del dissabte.

L’objectiu és que tots els nois i noies comencin el curs amb el material necessari.

Segons informa l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, les persones que vulguin participar en aquesta iniciativa hauran de lliurar material que sigui nou.

Es demanen llapis, gomes d’esborrar, bolígrafs blaus i vermells, cola de barra, regles de 20 cm, estoigs, maletes, calculadores, caixes de colors de 12 unitats, caixes de retoladors de 12 unitats, compàssos i llibretes sense espiral. També es podran fer aportacions econòmiques.

El dissabte, 7 de setembre hi haurà un punt de recollida a la plaça del Firal i a l’IES, de les 09:00 h a les 13:00 h. El dilluns, 9 de setembre, amb el mateix horari, es podran fer les donacions a la plaça Farners i a l’IES.

La campanya està promoguda per l’Ajuntament i les AMPAs, que s’encarreguen de l’organització. El material recollit serà distribuït per Creu Roja seguint l’assessorament dels Serveis Socials i de les mateixes escoles que manifestaran les seves necessitats.