26-08-2013 Josep Arimany serà el pregoner de la Festa Major de Sant Hilari Sacalm

Josep Arimany

Josep Arimany

Josep Arimany i Manso, doctor especialista en Dermatologia i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vic, serà el pregoner de la Festa Major 2013 de Sant Hilari Sacalm, que se celebra del 29 d’agost a l’1 de setembre.

Arimany, que té vincles familiars amb el municipi, on acostuma a passar-hi els estius, és un dels principals impulsors de la càtedra sobre l’aigua que acollirà el Centre AQUA, amb la implicació directa de les universitats de Vic i de Girona.

El pregó, que donarà el tret de sortida a la Festa Major, es pronunciarà a l’Ajuntament, dijous 29 d’agost, a les 18:30 hores de la tarda.

Josep Arimany és doctor en Medicina per la Universtitat Autònoma de Barcelona, especialitzat en Dermatologia; director-gerent del Servei de Responsabilitat Professional del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya; professor del Departament de Medicina Legal i Toxicologia de la facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona; acadèmic de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya i president de la Societat Catalana de Medicina Legal; president de la Fundació del Dr. Lluís Vila d’Abadal i president de la Delegació d’Osona del Col•legi Oficial de Metges de Barcelona.

Ha estat director mèdic assistencial de l’Hospital de Quinta de Salut de l’Aliança; director general de l’Institut de Medicina Legal de Catalunya des que es va crear, el 3 de juny de 2002, i fins l’1 de desembre de 2006; director estratègic de la Unitat de Medicina Legal del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, i ha publicat 242 comunicacions científiques en congressos nacionals i internacionals i 82 treballs científics a revistes nacionals i internacionals sobre Dret Sanitari, Dermatologia, Patologia Forense i Maltractament Infantil.