La zona adaptada de la Platja de Lloret incorpora un vestuari

Vestuari_lloret

Foto: Ajuntament de Lloret

L’Ajuntament de Lloret de Mar continua treballant per millorar els seus serveis per a les persones amb discapacitat. La darrera novetat és la instal·lació d’un vestuari a l’espai adaptat que hi ha a la Platja de Lloret. Aquest espai ja comptava amb carpes per protegir del sol, rampes i passeres de fusta per facilitar l’accés a l’aigua i una cadira amfíbia amb personal especialitzat.

Aquest espai compta amb carpes, passeres de fusta i una cadira amfíbia Aquest espai compta amb carpes, passeres de fusta i la cadira amfíbia

En paraules d’Ignasi Riera, regidor de platges, «El vestuari és un servei important per a aquests usuaris ja que no és recomanable que les persones en cadires de rodes estiguin massa estona asseguts amb roba humida; de la mateixa manera les carpes protegeixen del sol i eviten que les persones sense sensibilitat a les cames o braços pateixin cremades».

En aquest sentit el regidor ha valorat l’assessorament de MIFAS: «les seves orientacions ens ajuden a tenir en compte la importància d’oferir aquests serveis per garantir el benestar d’aquestes persones». A més, per donar major visibilitat a aquests serveis s’ha reforçat la senyalització i s’han posat quatre cartells informatius de platges adaptades a l’av. de les Alegries, a l’av. Vila de Blanes, i a l’entrada de l’av. Amèrica i Just Marlès.

Aquest cartells pretenen informar a les persones de mobilitat reduïda que les platges de Lloret i de Fenals estan adaptades a les seves necessitats.

Recentment Lloret de Mar s’ha adherit a la xarxa europea en favor del turisme accessible European Network for Accessible Tourism (ENAT).