Presentació del nou servei de recollida a Amer

Foto: Consell Comarcal de la Selva

Foto: Consell Comarcal de la Selva

Amb motiu de l’inici de la delegació integral en matèria de gestió de residus a la població d’Amer, el Consell Comarcal de la Selva va organitzar una activitat entorn del reciclatge, en què hi va haver entreteniments per a la mainada, el passat dissabte 27 de juliol.

Durant tota la tarda van acudir al punt d’informació diversos veïns del municipi als quals es van distribuir cubells per a la recollida de la fracció orgànica, bosses de la compra reutilitzables, bosses compostables, imans amb informació sobre la separació de residus a casa i també mostres de compost. Així mateix, tots els veïns que es varen apropar al punt d’informació també se’ls va informar del nou servei de recollida simultània de resta i fracció orgànica, mitjançant vehicle bicompartimentat.

A banda de fer-se càrrec del servei de recollida de resta i fracció orgànica, NORA inicia a la població d’Amer un nou servei de neteja viària mecànica i continua els anteriors serveis que ja oferia al municipi, com són la recollida selectiva i el servei de deixalleria mòbil.

A la presentació de l’acte del nou servei de recollida de resta i fracció orgànica de NORA hi van participar diversos representants de l’Ajuntament d’Amer i també de l’ens comarcal.