Santa Coloma de Farners tanca aquest vespre la primera edició de les Trobades Pedagògiques

Foto: La Selva Comunica

Foto: La Selva Comunica

L’Auditori de Santa Coloma de Farners acull aquest vespre l’acte de cloenda de les Trobades Pedagògiques 2013 (TP13) en les que han participat 460 professionals de d’educació infantil i primària de la Selva. Durant dos dies, s’han debatut i compartit experiències entre els participants i s’han presentat 100 comunicacions.

Els escenaris de les trobades han estat els equipaments municipals de la Casa de la Paraula, la Biblioteca Joan Vinyoli, l’Auditori Municipal i el Centre Municipal d’Educació.

La regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, Teresa Garcia, que forma part del grup de treball de les TP13, ha valorat molt positivament aquesta primera convocatòria assegurant que «ha estat una experiència fantàstica i més si tenim en compte que Santa Coloma de Farners és, des de fa anys, Ciutat Educadora. Poder compartir durant dos dies les experiències de la resta de companys que estan treballant en l’educació infantil i primària de la Selva ha estat una oportunitat molt enriquidora».

Teresa Garcia ha agrait la col•laboració que han tingut per part de les AMPAs i els ajuntaments i ha volgut destacar la feina feta des del Centre de Recursos Pedagògics en l’organització de les TP13 «ha estat una tasca molt valuosa, molt important i molt ben duta a terme. També ha estat molt significatiu que en un moment o altre tots els mestres de la Selva hem intervingut en l’organització».

L’acte de cloenda d’aquest vespre anirà a càrrec d’Albert Bayot, director dels Serveis Territorials del DEG a Girona, Roser Marcó, directora del CEIP Castell de Farners i Antoni Solà, alcalde de Santa Coloma de Farners.