El Consell Comarcal de la Selva assumirà directament la recaptació de tributs

Salvador Balliu

Salvador Balliu

El Consell Comarcal de la Selva vol assumirà directament el servei de gestió i recaptació de tributs i de gestió cadastral dels ajuntaments de la comarca. Així ho ha confirmat el president de l’ens comarcal, Salvador Balliu, que ha explicat que «des de fa uns mesos, estàvem negociant amb els advocats de l’empresa GRS Assessoria a l’Administració Local SL, assumir aquest servei íntegrament sense la seva col·laboració».

L’empresa GRS està implicada en el cas Manga, que va comportar la detenció de l’anterior president del consell comarcal, Robert Fauria, que després va dimitir del carrec i com alcalde de Sant Hilari Sacalm. També es va detenir i ha estat uns mesos a la presó l’administrador de l’empresa GRS.

Balliu ha manifestat que «hem seguit en tot moment les indicacions rebudes per part dels advocats contractats pel Consell per seguir aquest procés i les converses d’aquests amb els advocats de l’empresa GRS». L’empresa GRS està passant una greu situació arran de l’escandol. Fa una setmana va presentar un ERO que afecta als 11 treballadors de la delegació que l’empresa té a Figueres. A més, demà es previst que presenti al jutjat mercantil el concurs de creditors, en el qual el consell coamrcal es presentarà com a part interessada.

La decisió que ha pres l’ens comarcal s’ha notificat aquest dijous 27 de juny a tots els ajuntaments de la comarca de la Selva. En aquest sentit, Balliu s’ha mostrat convençut de la continuïtat del servei que actualment s’ofereix, amb millors garanties de qualitat que s’han portat a terme fins a la data d’avui.

Notícia relacionada: «GRS entra en concurs de creditors i el Consell de la Selva n´absorbirà una part», a www.diaridegirona.cat