Millo reclama a la Generalitat que pagui el que deu a Maçanet de la Selva

millo_macanetEl portaveu del PPC al Parlament de Catalunya i president provincial, Enric Millo, ha reclamat a la Generalitat que aboni el deute que té amb Maçanet de la Selva i que permeti obrir, un cop acabada l’obra, la nova biblioteca del municipi. Per Millo «és lamentable i vergonyós que d’aquí a uns mesos no es pugui posar en funcionament un equipament acabat perquè la Generalitat no paga els seus deutes».

Segons el portaveu parlamentari «aquesta és una mostra més de que el president Artur Mas té el país paralitzat, sense pressupostos i amb un Govern que no governa i que només sap perdre el temps en qüestions identitàries».

Des de Maçanet, Millo ha manifestat que «el fet que la Generalitat no hagi presentat els pressupostos també repercuteix en situacions tan concretes com en la que es troba la biblioteca de Maçanet de la Selva, perquè no tenir pressupostos implica que els ciutadans no sabem amb què es vol gastar els diners el Govern de la Generalitat i implica tenir-ho tot aturat». Per això, Millo ha explicat que «des del PPC demanem insistentment que CiU presenti els comptes, perquè estem molt preocupats per la situació del país i creiem que no tenim temps per perdre».

Desdoblament de la N-II

En una reunió amb militants a Maçanet de la Selva, Enric Millo, també ha aprofitat per explicar als assistents que «el Govern espanyol avança en el desdoblament de la N-II a Girona» i que «el Ministeri de Foment ha aprovat recentment el projecte de construcció de la N-II en el tram Maçanet-Sils, de 2,7 quilòmetres».

Millo ha explicat que «es preveu poder licitar les obres en breu i adjudicar-les el més aviat possible perquè aquestes estiguin acabades al final de la legislatura». El president provincial ha insistit en que «el compromís del Govern de Mariano Rajoy amb la N-II al seu pas per Girona és ferm, ho ha estat des del primer dia i ho estem demostrant tot i que a alguns els costi de reconèixer». Segons Millo, «els primers pressupostos del PP al Govern de l’Estat ja incloïen 19 milions d’euros d’inversió per aquesta carretera, que és molt més del que va destinar-hi el PSOE».