Demà se celebra el II Networking Comarcal de Vilobí

Després de l’èxit del I Networking comarcal, enguany lAssociació de Joves Empresaris i Emprenedors de Vilobí (AJEEV) en fa la segona edició amb la voluntat de consolidar-se com apunt de trobada dels empresaris i emprenedors de la comarca. En aquesta edició es comptarà amb la dinamització d’Enric Arola, expert en coaching i recursos humans.

Des de l’AJEEV s’entén que questa iniciativa acompleix un dels objectius fundacionals de l’entitat, és a dir, el fet de crear ‘xarxa’ i sinèrgies entre els empresaris de la immediata zona d’influència de l’AJEEV. Aquesta trobada està oberta a tots els empresaris de la Selva i també de les poblacions veïnes.

Per altra banda, també es pretén fer una tasca de recuperació de les trobades entre empresaris per aprofundir en les relacions interprofessionals, així com el coneixement de l’ecosistema econòmic i empresarial en el que es mouen les empreses avui en dia. Assistir a aquesta sessió de Networking és gratuït, però cal inscripció prèvia.

Els termes ‘networking’ i ‘sinèrgies’ s’han usat en excés fins a perdre bona part de la seva intenció i sentit. Amb aquesta trobada, l’AJEEV aposta per la seva actualitat i per reivindicar tots aquells factors positius que poden aportar a la gestió de les empreses modernes.