Lloret de Mar inaugura el parc infantil de la Sardana

El passat cap de setmana es va inaugurar el parc infantil de la Sardana. Aquesta inauguració s’emmarcava dins del programa de la setmana de Lloret Natura dedicat a la descoberta del patrimoni natural i cultural de Lloret de Mar. El nou parc està format per un vaixell i 3 molles.

L’element central, el vaixell, té dos pals decoratius situats a la part central que fan 7,5 m d’alçada, i té una longitud de 17,5 m. El vaixell i les molles, tot amb motius mariners, ocupen una superfície aproximada de 250 metres quadrats. Els jocs estan destinats a nens d’entre 3 i 14 anys.

L’empresa responsable del subministrament i muntatge ha estat Silmar, Servicios y Equipamientos Urbanos SLU, i el cost del parc és de més de 54.000 euros. L’alcade de Lloret de Mar, Xavier Crespo, va mostrar la seva satisfacció per la gran acollida que ha tingut el parc entre les famílies de Lloret i va recordar que la vila es va certificar recentment com a Destinació de Turisme Familiar. En aquest sentit, aquest nou equipament públic infantil, ubicat a primera línia de mar, suposarà també un gran atractiu per les famílies que ens visitin.

Edició: José Fernández – Foto: Ajuntament de Lloret de Mar