L’empresa tossenca Blaudeblaus guanya el premi a la millor iniciativa emprenadora de la comarca

Consell Comarcal de la Selva

El Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners ha acollit avui l’acte públic de reconeixement a l’empresa Blaudeblaus, de Lola Moncusí, Sebastià Lleonart i Pierre Fago, com a millor iniciativa empresarial de la comarca durant l’any 2021.

L’encarregat d’atorgar el guardó a la millor iniciativa emprenedora ha estat el president de l’ens comarcal, Salvador Balliu, que ha estat acompanyat del conseller d’Empresa de l’ens comarcal, Eduard Colomé, i el director d’El Centre Eix de Negoci,Martí Juanola.

El Consell Comarcal de la Selva ha seleccionat el projecte de Tossa com la millor iniciativa empresarial posada en marxa durant l’any 2021 d’entre les gairebé 300 que han rebut assessorament al Servei de Creació d’Empreses de l’entitat.

A l’hora de fer aquesta distinció s’han tingut en compte, a banda d’aquest posicionament en el territori i la seva capacitat de creixement, aspectes com el caràcter sostenible de la iniciativa (impressió serigràfica de roba esportiva i orgànica amb tintes ecològiques), l’aposta per la feina artesanal, la generació de sinèrgies amb el petit comerç, o la recerca de proveïdors de proximitat, entre d’altres aspectes.