80 treballadors de Gallostra han passat la primera nit dins la fàbrica

Els treballadors de Gallostra, empresa ubicada a Pineda de Mar, han passat bé la primera nit dins les instal.lacions de l’empresa al Polígon Industrial. Els treballadors van decidir ahir, un cop acabada la manifestació per Poblenou, de tancar-se dins la nau industrial.

Hi han participat 80 persones i l’Alcalde de Pineda també s’hi ha sumat de les 12 de la nit a les 4 de la matinada segons ha dit el president del comitè d’empresa, José Carlos Gallarin. José Carlos Gallarin ha reiterat ‘«que no pensen moure’s de dins la fàbrica si no es troba una solució o els fan fora els Mossos d’Esquadra’».

El President del comitè també ha dit que necessiten tenir alguna resposta a les seves demandes perquè hi ha molta angoixa entre les 125 persones de la plantilla de Gallostra. Els treballadors no han arribat a cap entesa amb la direcció de l’empresa sobre les indemnitzacions que han de cobrar els 125 treballadors de la plantilla, que aniran a l’atur. Els membres del comité mantenen la convocatòria de la manifestació a Calella per demà divendres que començarà a 2/4 de 10 del matí de davant del Centre Innova.

Text: Radio Pineda