Desconvocada la vaga dels treballadors de Nora de Santa Coloma de Farners

Nora

El Consell Comarcal de la Selva i els treballadors de l’empresa NORA han arribat a un acord per desconvocar la vaga indefinida prevista per al 24 de setembre. Així ho ha confirmat el president de l’ens selvatà, Salvador Balliu, aquest dimarts al matí.

També estem a Telegram. Per rebre en el teu mòbil les nostres notícies l’instant clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

Aquest acord es va prendre el dijous passat, 17 de setembre, en la mediació d’inspecció de treball, en què es va assolir un acord entre els representats dels treballadors de NORA, del centre de treball de la comarca a Santa Coloma de Farners, i els representats de l’empresa, per tal de desconvocar la vaga indefinida.

Aquest acord recull la voluntat de les dues parts per prosseguir les negociacions del nou conveni, una voluntat que, tal com ha explicat el mateix president del Consell Comarcal de la Selva, »ha estat present en tot moment per part de l’empresa NORA». La part social es va comprometre a presentar noves propostes per al nou conveni. Es negociaran els plantejaments proposats. D’aquesta manera, es desbloqueja la situació cancel·lant la vaga.