El Lloret Estiu Market arriba aquest diumenge amb les darreres rebaixes de l’estiu

El proper 1 de setembre arriba una nova edició del Lloret Estiu Market. Una fira comercial ideada amb un concepte urbà i bohemi que s’instal·larà a la part més cèntrica del municipi, concretament Plaça de la Vila, Plaça Església i Carrer Cervantes, per portar les darreres rebaixes d’estiu i les noves tendències de temporada.

Es completa la oferta comercial amb una varietat de menús en diversos restaurants de la zona comercial i un espai de jocs infantils i animació.

El Lloret Estiu Market estarà obert de 10h a 22h i en paraules de Francesc Alsina, gerent de l’Associació de Comerciants “participen una vintena de parades principalment de moda i complements”. Francesc Alsina també ha volgut recordar que “són dates que encara tenim força visitants i és un bon moment perquè els establiments que no es troben en carrers d’alta intensitat comercial puguin establir una parada per poder aprofitar a vendre més”.

La Regidora de Comerç, Lara Torres, ha explicat que “Els esdeveniments comercials són un bon reclam per donar visibilitat a la nostra oferta comercial i ara en tenim dos en un curt termini de temps; aquest proper diumenge l’Estiu Lloret Market i la Lloret Night Shopping el 13 de setembre”.