El Consell Comarcal de la Selva organitza un curs de creació i gestió de microempreses per a persones en situació d’atur

El Consell Comarcal de la Selva organitza un curs de creació i gestió de microempreses per a persones en situació d’atur. Aquesta formació està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançada pel Fons Social Europeu.

El Consell Comarcal de la Selva ha organitzat un curs de creació i gestió de microempreses per a persones en situació d’atur. Aquesta formació, que està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, s’iniciarà el proper dia 28 de gener i s’allargarà fins al 20 de juny. En total, es faran 480 hores de formació, i entre els continguts que es tractaran durant el curs hi ha la planificació i oportunitats de negoci, la direcció de l’activitat empresarial, màrqueting, comercialització de productes i serveis, gestió administrativa i econòmicofinancera i també la gestió comptable, fiscal i laboral.

El certificat també inclou un mòdul de formació complementària de 10 hores i un altre mòdul de pràctiques en empresa de 40 hores.

Aquest curs es durà a terme de dilluns a divendres, de les nou del matí a les dues del migdia, a l’Escola d’Adults de Santa Coloma de Farners. Hi podran accedir aquelles persones que estiguin en possessió del títol de batxillerat o bé d’algun cicle formatiu de grau superior (CFGS).

També hi podran accedir les persones que hagin superat la prova d’accés al cicle formatiu de grau superior o la d’accés a la universitat per a majors de 25 anys. Les persones que compleixin aquests requisits i estiguin interessades a apuntar-s’hi només cal que enviïn un correu electrònic a formació@selva.cat o bé truquin al 872 973 888.