Èxit de participació a la 4a Trobada d’Emprenedors i Empreses de la comarca de la Selva

Consell Comarcal de la Selva

El Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners va acollir una nova Trobada d’Emprenedors i Empreses de la comarca de la Selva el passat divendres, 15 de desembre, al matí.

La jornada es va centrar en una taula rodona d’experiències emprenedores que va comptar amb la participació de les empreses Social Point ( “Un emprenedor local en una start-up de referència en el món dels videojocs”) Sunt Protect Refresh (“Una innovació que ofereix salut a l’abast de tothom”) Editorial Gregal (“Estratègies per actuar en un mercat tradicional en plena transformació”) Assercat Suport (“Atenció integral de les persones que estimes d’una forma professional”) Bimbos Van (“Et dissenyem el mitjà per descobrir el món sobre rodes”) i Som i serem (“Joc familiar sobre la història actual”). Totes aquestes empreses varen donar a conèixer la seva experiència explicant d’una manera molt engrescadora amb anècdotes divertides de la seva trajectòria en el món empresarial.

A aquesta Trobada hi varen participar més d’una cinquantena d’emprenedors i empreses de la Selva que no es varen voler perdre l’oportunitat de conèixer les vivències d’aquestes empreses de la comarca.
Aquesta sessió va ser dinamitzada per Joana Frigolé, coach i psicòloga, que va donar l’oportunitat d’intercanviar experiències i parlar de com motivar-se per continuar millorant.

En la segona part d’aquesta activitat es va fer una dinàmica participativa de grup. Aquesta activitat va comptar amb la col•laboració de Magma, Orígens, Piscina La Selva, U32, Galetes Farners, La Barberia, Confraria de la Ratafia, Oriol Plant i Software Girona.

Després de l’èxit assolit en les edicions anteriors de la Trobada d’Emprenedors i Empreses, així com també de les dues Mostes de Caràcters Creatius Start Art, que es van fer el juliol de 2016 i el juliol de 2017 respectivament, aquesta nova Trobada ha complert les expectatives Trobada són molt bones, segons han explicat des del mateix Centre.

El Centre Eix de Negoci de Santa Coloma va obrir les portes l’any 2014 i compta amb més d’una dotzena d’empreses que hi tenen la seva seu. Al llarg de l’any s’hi organitzen més d’una quarantena de sessions formatives i altres activitats.

La inauguració de la Trobada d’Emprenedors i Empreses va anar a càrrec del conseller comarcal d’Empresa, Pere Mas, i de la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, Teresa Garcia, que varen ser els encarregats de donar la benvinguda als assistents i varen posar en valor la tasca feta des d’El Centre Eix de Negoci en quant a l’assessorament als emprenedors i empreses de la comarca. Segons ells, trobades com aquestes, amb tanta convocatòria, confirmaven l’èxit del projecte.