CCOO denuncia l’empresa Hazemeyer Hes per impagament salarial

La Federació d’Indústria de CCOO de Catalunya ha presentat una denúncia a la Inspecció de Treball de Girona contra l’empresa Hazemeyer Hes de Sant Feliu Buixalleu (Selva) per l’impagament dels endarreriments salarials que deu a la plantilla. L’empresa encara no els ha pagat una part de la paga extra de Nadal, ni les diferències salarials que correspondrien de l’aplicació dels increments salarials de 2011 i de 2012, que l’empresa no ha aplicat.

Actualment queden 43 treballadors en plantilla, després que el passat mes de març la direcció fes efectiu l’ERO d’extinció de contractes, les negociacions del qual van finalitzar sense acord entre les parts. De fet, CCOO també denuncia HAZEMEYER HES encara deu als treballadors acomiadats el pagament de les indemnitzacions mínimes legals que estableix la llei.

L’empresa HAZEMEYER HES, de Sant Feliu de Buixalleu, es dedica a la fabricació de material elèctric i electrònic, sobretot caixes i armaris per protegir instal·lacions elèctriques i electròniques. Va ser una de les primeres del sector del metall de la província de Girona que va presentar un ERO d’extincions aprofitant-se de la reforma laboral.