Aquest estiu 10 poblacions de la Selva oferiran treball a 70 joves

brigada_joveUn total de 10 poblacions de la comarca de la Selva participaran aquest estiu en una nova edició del projecte Brigada Jove, que dóna l’oportunitat a molts joves de 16 a 25 anys de treballar durant els mesos d’estiu.

En els darrers anys, molts ajuntaments de la comarca de la Selva han apostat per posar en marxa el projecte Brigada Jove. Enguany, el projecte es realitzarà a les poblacions d’Amer, Breda, la Cellera de Ter, Caldes de Malavella, Maçanet de la Selva, Riudarenes, Riudellots de la Selva, Santa Coloma de Farners, Sils i Vidreres.

En total, aquestes poblacions oferiran més de 70 places segons les necessitats del municipi i relacionades majoritàriament amb la promoció turística, administratives i de manteniment dels espais municipals.

El projecte Brigada Jove consta de dues parts complementàries: per una banda el desenvolupament de les tasques laborals en un entorn tutoritzat i, per altra banda, una formació transversal per tal d’afavorir l’adquisició de competències i habilitats per a la vida que facilitin al jove relacionar-se des d’una nova posició amb al mercat laboral.

L’Oficina Jove de la Selva és l’encarregada d’oferir aquestes formacions als municipis o treballar conjuntament amb les persones tècniques de joventut per tal de coordinar-les.

El conseller de Joventut, Joan Antoni Hervías, ha assenyalat: «Amb aquest projecte es vol facilitar l’orientació i l’acompanyament de la joventut en la seva trajectòria formativa i laboral per tal d’augmentar les seves oportunitats d’accés al treball qualificat».

Aquelles persones que estiguin interessades a obtenir més informació d’aquest projecte només cal que s’adrecin als webs municipals o bé consultin a l’Oficina Jove de la Selva.